Hyppää sisältöön

Koulutuskeskus Brahen tarjoamat tutkinnot

Neljä eri osaamisalaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut. Koulutuskeskus Brahe tarjoaa sinulle ajanmukaiset ja joustavat mahdollisuudet päästä osaksi aktiivista koulutusyhteisöämme. Tutustu tarjontaan, tule mukaan ja elä unelmaasi!

Perustutkinnot

Opiskele joustavasti unelmiesi ammattiin! Perustutkinto on valintasi, jos tulet esimerkiksi suoraan peruskoulusta tai haluat muutoin opiskella ihan uuden ammatin. Koulutuskeskus Brahessa valittavanasi on kymmeniä eri tutkintovaihtoehtoja, joten löydät varmasti omasi!

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinto sopii sinulle, jos sinulla on mahdollisesti jo alan peruskoulutus tai muutoin alan osaamista, mutta haluat osaamiseesi päivitystä, ammattitaiton kehitystä tai osaamisellesi virallisen tunnustuksen. Ammattitutkinto on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa. Kun suoritat ammattitutkinnon Koulutuskeskus Brahessa, voit hakea sillä myös jatko-opintoihin korkeakouluihin. 

Erikoisammattitutkinnot

Jos haluat hallita vaativimpia työtehtäviä ja syventää osaamistasi jollakin tietyllä osa-alueella, tarjoaa erikoisammattitutkinto Koulutuskeskus Brahessa tähän erittäin hyvät eväät! Erikoisammattitutkinto suoritetaan alan työtehtävissä näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. 

Polku pelialan korkeakouluopintoihin

Opiskele Koulutuskeskus Brahessa peligraafikoksi media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa ja suorita samalla 60 op AMK-opintoja Kajaanin ammattikorkeakouluun. Koulutuksen suoritettuasi saat kelpoisuuden jatkaa opintojasi suoraan Kajaanin ammattikorkeakoulussa osallistumatta valintakokeeseen.

Korkeakouluopinnot

Koulutuskeskus Brahe tekee tiivistä yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa. AMK-opinnot toteutetaan Raahessa ja tarjolla on sekä monimuoto- että päiväopetuksena toteutettuja AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.